Een vakantie plannen is heel leuk om te doen en het zorgt ervoor dat je enorm gaat uitkijken naar die periode van het jaar. Beslissen naar waar je op vakantie gaat, wat je zal zien, hoe je er naartoe gaat en waar je gaat logeren. Alles hangt af van hoeveel je kan en wil besteden aan jouw vakantie. Je gaat via het internet op zoek naar een goed verblijf en je moet je oordeel baseren op hetgeen dat op de website staat. Je kan hier heel veel geluk mee hebben, maar wanneer je een logement boekt en je komt er in levende lijve toe, kan het soms erg tegen slaan. Dat is nu voorgoed voorbij dankzij hotelkamercheck.nl!

Wat is hotelkamercheck.nl?

De naam van de website doet het natuurlijk al vermoeden, maar deze website is eigenlijk een hotel review site. Niets speciaal aan zal je misschien denken, ware het niet dat de mensen hier achter de logementen op hun website persoonlijk zijn gaan beoordelen. De mensen bezoeken de hotels ook echt en maken foto’s en video’s over hoe alles er in het hotel echt uitziet. Zo kan je dus zeker niet voor onaangename verrassingen komen te staan als je in je hotel aankomt! Check dus altijd eerst even bij hen voor je een hotelkamer boekt!

Hotels Nederland

Het grootste deel van de hotels dat de mensen achter hotelkamercheck bezoeken, ligt in Nederland. Ze maken realistische beelden en video’s van de hotels en tonen hoe het er echt uitziet. Je krijgt dus een realistisch beeld en je weet wat de sterke punten van het hotel zijn. Ook kan je de minder goede punten zien, zodat je al voorbereid bent tegen dat je er aankomt. De bedoeling is absoluut niet om hotels af te breken, er wordt altijd positieve raad en tips rond gegeven en het goede aan een hotel wordt zeker uitgebreid in beeld gebracht. Ook gaat hotelkamercheck.nl internationaal. Zo zijn er tips en video’s over hotels in Egypte, België en Hawaï.

Krijg een realistisch beeld van de hotelkamer waar je wil verblijven en zie duidelijk de goede, maar ook minder goede punten van je toekomstige verblijfplaats. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan!

Voor hotels

Voor hotels is hotelkamercheck.nl een goede manier om promotie te maken voor hun hotel. Ze kunnen zelf aan de bedenkers van deze hotel review site laten weten dat er een filmpje van het hotel mag geplaatst worden op de site. De bedenkers komen naar het hotel, blijven er 1 nacht overnachten met ontbijt en plaatsen in ruil een filmpje van het hotel op hun website. Let op, alle punten worden hierin getoond, ook degene die misschien nog wat meer aandacht vragen. Mooie reclame, toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here