Vakantie is de mooiste tijd van het jaar en hier kijken we altijd naar uit. Of het nu even een tussenstop is tijdens een citytrip naar het buitenland of je een verre reis maakt naar de andere kant van de wereld. Het maakt allemaal niet uit, de batterijen opladen en even ontsnappen uit de dagelijkse routine is het belangrijkste. Wat denk je bijvoorbeeld van een vakantie naar Wenen of Lissabon? Beide steden zijn prachtig en je kan er heerlijk logeren, wat niet onbelangrijk is. Tips voor goede hotels kan je lezen in dit artikel!

Hotel in Wenen

Wanneer je naar Wenen op vakantie gaat kan je genieten van Hofburg, De Spaanse Rijschool of de kerk Stephansdom. Heb je al deze leuke uitjes gedaan, dan wil je toch graag logeren in een goed hotel in Wenen? Je kan kiezen uit tal van mogelijkheden wanneer je een keuze maakt voor een hotel in Wenen. Wil je graag dichtbij het centrum of mag het wat verder zijn? Vaak geldt de regel: hoe dichter bij het centrum, hoe duurder het wordt. Leuke voorbeelden van aangename hotels zijn het luxe hotel Palais Coburg Residenz in hartje Wenen of het goedkopere hotel Meininger Hotel Wien Downtown Sissi.

Hotel boeken in Lissabon

Nog een aanrader voor een fijne vakantie is de stad Lissabon. De Portugese stad kan zich lenen voor een romantische citytrip met jouw partner of een weekendje uit met vriendinnen. Wat je er ook gaat doen, op Lissabon wordt je gewoon verliefd en je wil er terugkomen. Wanneer je op zoek gaat naar een hotel in Lissabon, heb je veel mogelijkheden. Het ene is uiteraard al duurder dan het andere. Een hotel boeken in Lissabon, daarbij kan je kiezen uit bijvoorbeeld het My Story Hotel Ouro of het romantische Casa Amora. De prijzen liggen uiteen bij de hotels, maar het gaat er natuurlijk om wat je wil en wat voor jou belangrijk is tijdens een verblijf in Lissabon.

Keuze genoeg aan hotels in Lissabon of Wenen. Baadt in luxe tijdens je overnachting of houdt het heerlijk simpel. Boek jouw verblijf naar jou wens en naar wat jouw portemonnee aankan!

Hotel top 10

Ben je van plan een hotel te boeken in Wenen of Lissabon? Kijk dan ook eens tussen de top 10 van hotels die aangeraden worden. Vaak zitten daar wel voor ieder wat wils hotels tussen. De prijskasses variëren ook vaak, zodat jij de keuze kan maken of je graag wat meer of minder geld aan overnachten besteed. Voor de ene kan het belangrijker zijn om meer geld over te houden voor uitstappen en bezichtigingen, terwijl de ander toch graag in wat meer luxe vertoeft na het slenteren doorheen de stad.

Metatitel: Boek een hotel naar wens voor jouw vakantie in Lissabon of Wenen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here