Vans schoenen

Vans blijft zowel oude als nieuwe modellen produceren die als warme broodjes over de toonbank vliegen. Dit schoenenmerk blijft nu eenmaal iconisch en tijdloos en met het aanschaffen van een paar Vans zit je altijd goed en kun je vele outfits voorzien van de finishing touch. Hieronder delen wij wat tips voor het inlopen van jouw Vans schoenen.

Draag je schoenen vaak, maar kort

Draag je Vans tijdens het inlopen vaak, maar niet te lang. Zodra de schoen gaat wringen of schuren, trek je ze gewoon weer even uit. Dit om het inloopproces en de vorming naar jouw voeten zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Draag dikke sokken tijdens het inlopen

Naast dat je je nieuwe aanwinsten kort, maar vaak moet dragen, kun je dit het beste doen met dikke sokken. Strik je veters vervolgens niet te strak, want zo geef je je schoen de ruimte om wat uit te lopen, zodat ze straks perfect om jouw voeten heen passen. 

Gebruik een föhn

Trek dikke sokken aan en verwarm met een föhn voorzichtig de zool of het gedeelte wat wringt. Als de zool warm is, loop je net zolang met je Vans schoenen tot de schoen weer is afgekoeld. Dit kun je onbeperkt herhalen om te zorgen dat deze schoenen de beste pasvorm voor jouw voeten zal krijgen. 

Buig je schoenen

Het buigen van je schoenen kan helpen om je zool zich aan te laten passen aan jouw voetboog. Door dit een aantal maal te herhalen totdat je weerstand voelt, zorgt voor een snellere aanpassing aan jouw voeten. 

Hoe voorkom je schuren?

Niets is zo vervelend als (nieuwe) Vans gekocht te hebben die schuren, waardoor er eventueel wondjes of blaren kunnen ontstaan. Gebruik je vaak lagere sneakersokken, dan heb je snel kans op schoenen die schuren. Door wat vaseline aan de binnenkant van je hiel te smeren, waar schoenen meestal het meeste schuren, voorkom je dit. Ook hogere sokken kunnen wel eens helpen om dit probleem te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here