LAATSTE ARTIKELEN

Wandelen tijdens je vakantie in Portugal

De stad en gemeente Faro ligt in Portugal. In totaal heeft de gemeente een oppervlakte van 202 km2 en er wonen ongeveer 58.000 mensen. Het is de Portugese hoofdstad die een lange historie kent. 2000 jaar geleden legden de Romeinen er een grote haven aan en in 1540 kreeg Faro stadsrechten. Vanaf 1756 is Faro de hoofdstad van Portugals...

Wandelen met je dochter, onze tips

Heb jij er al eens over nagedacht om met je dochter op stedentrip te gaan en te voet de stad te verkennen? Wij raden het zeker aan! Er zijn alleen wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden en die leggen wij je uit!

Betaalbaar overnachten in de New Yorkse natuur

Heb je een wandelvakantie gepland in de Amerikaanse staat New York en ben je op zoek naar betaalbare lodges en overnachtingsplekken op jouw wandelroute? Wij geven je een aantal tips waar je op moet letten tijdens het uitstippelen van jouw wandelvakantie in New York!

Redenen om te wandelen in Barcelona

Heb je binnenkort een stedentrip naar Barcelona geboekt en wil je deze stad te voet verkennen? Goed idee! Barcelona is bij uitstek om dé stad om de prachtigste wandelroutes te belopen. Wij helpen je met het vinden van de juiste routes!

De mooiste eilanden om te wandelen

Wist je dat vele eilanden geschikt voor een lange wandeltocht? Wij zetten de mooiste eilanden op een rij die je eens te voet verkend moet hebben!