Ga je naar het vliegveld, dan is de kans vrij groot dat je daar moet parkeren. Parkeren op de luchthaven kan echter nogal duur zijn en daarom kan het verstandig zijn om naar manieren te zoeken om geld te besparen. Hier zijn enkele tips, die je hierbij zouden kunnen helpen.

Maak eerst je berekeningen voordat je vertrekt. Het kan voor jou financieel interessanter zijn om wanneer je naar de luchthaven gaat voor een ander vervoermiddel te kiezen. Afhankelijk van waar je vandaan reist, is een taxi misschien geschikter. Het is misschien ook beter voor je om de bus, de tram, de trein of een ander vervoermiddel te nemen. Zoek van tevoren goed uit welke andere transportopties goedkoper zullen zijn.

Zoek ook naar aanbiedingen. Vaak vind je die niet alleen in folders en reclameboekjes, maar ook op het internet. Je kunt bij het maken van online reserveringen kortingcodes gebruiken. Dit zal je meestal niet alleen helpen om geld te besparen, maar het zal je zeker ook helpen om tijd te besparen.

In plaats van je voertuig op de eigenlijke luchthaven te parkeren, kun je in plaats daarvan ook naar een nabijgelegen faciliteiten zoeken. Meestal zul je merken dat luchthavens een toeslag berekenen voor het gemak van het daar achterlaten van je voertuig. Als je echter een faciliteit in de buurt kunt vinden, is de kans veel groter dat deze een stuk voordeliger zal zijn. Het enige dat je dan hoeft te doen, is alternatief vervoer te vinden om je naar de terminal te brengen. Dit kan gewoon een goedkope taxirit zijn of een ritje met een pendelbus of de trein.

Als je iemand bent die vaak reist en je merkt dat je regelmatig naar lokale luchthavens gaat, kan het een goed idee zijn om dezelfde parkeerfaciliteit steeds opnieuw te gebruiken. Je kunt hierdoor een lidmaatschap met korting krijgen en in veel gevallen geldt: hoe vaker je parkeert, hoe meer je ook bespaart.

De allerbeste tips en adviezen over hoe je flink op het parkeren op de luchthaven kunt besparen, vind je op onze website: www.eazzypark.nl/eindhoven/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here