wandelvakantie Vlieland Terschelling

De warmte temperaturen zijn inmiddels weer in Nederland. Tijd voor een heerlijke vakantie in Nederland. Maar waar ga je naartoe en wat is nu populair? Deze maand nemen we een kijkje naar de razend populaire wandelvakantie: Vlieland en Terschelling. Waarom is de vakantie zo populair en past de vakantie bij jou?

Genieten op de Waddeneilanden

De wandelvakantie op Vlieland en Terschelling is een ervaring die je absoluut niet wil missen. Het gebied rond de Noordzee is namelijk vrij uniek. Het natuurgebied staat zelfs op UNESCO Werelderfgoedlijst. Alleen dit al moet een reden zijn voor een wandelvakantie op de Waddeneilanden.

Vlieland en Terschelling

Twee eilanden die uitstekend zijn voor een wandelvakantie zijn Vlieland en Terschelling. Beide eilanden hebben unieke eigenschappen. Zo wandel je langs de prachtige duinen en kom je langs de vuurtoren van Vlieland: Vuurduin. Bovendien bezoek je leuke en gezellige dorpjes. Ideaal voor een heerlijke koffie met gebak. Vervolgens ga je verder met de indrukwekkende wandeltocht en kom je langs veel natuur.

Wandelen op Terschelling

Vanuit Vlieland ga je per boot naar Terschelling. Het natuurlijke Terschelling bestaat voor een grootdeel uit duinlandschap en kwelders. Hierdoor voelt Terschelling onaangetast aan. Ook hier bezoek je de bekende vuurtoren van het eiland: Brandaris. Het is de oudste vuurtoren van Nederland. Via de duinen maak je vervolgens een rondwandeling op het eiland.

Indrukwekkend en goed gereld

De wandelvakantie op Vlieland en Terschelling is een prachtige wandelvakantie. Het is een ideale mix van inspanning en ontspanning. Hotels zijn goed geregeld en hebben een hoge comfort. Daarnaast is de reis perfect uitgestippeld. Daarom is het niet gek dat deze reis zo populair is. Ben je een wandelliefhebber en wil je deze prachtige eilanden ontdekken? Kijk dan eens op de website van Eigen-Wijze Reizen voor een indrukwekkende wandelvakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here