Nederland staat om erg veel dingen bekend. Van de heerlijke Nederlandse kazen, zoete stroopwafels en de grote hoeveelheid fietsen die overal verspreid staan in de steden. Tot aan Dj’s die de wereld veroveren met hun muziek. Ook staat ons landje bekend om de vele prachtige gebieden waar je oneindig kunt wandelen. Wij snappen dat het voor de echte wandelliefhebber ook een keer leuk is om niet alleen in de thuisomgeving te wandelen. Wij hebben om deze reden een aantal prachtige plaatsen op een rijtje gezet die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken!

De meest prachtige Nederlandse Waddeneilanden

In Nederland mogen wij van geluk spreken, want wij beschikken over de meest mooie eilanden van heel Europa! Dat zijn natuurlijk de vijf eilanden in het Noorden, de Waddeneilanden. De eilanden: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn een van de grootste toeristische trekpleisters van ons land. En niet voor niets, want deze eilanden hebben de meest mooie stranden, duinen en rijke bosgebieden waar je een onvergetelijk tijd kunt hebben. Neem een kijkje in leukste winkeltjes en verras de mensen thuis met een origineel souvenirtje. Of kom even heerlijke bij na een lange wandeling met een lekker koud drankje op het terra in de meest leuke dorpjes die op de Waddeneilanden te vinden zijn.

De vele plekken in de provincie Groningen

Kom je niet vaak in het Noorden? Dan is de provincie Groningen zonder twijfel een van de mooiste provincies van ons land. Bezoek bijvoorbeeld een van de oudste vestigingsdorpen van Nederland: Bourtange. Wandel langs de mooie grachten en loop over de knusse ophaalbruggetjes het dorp in. Hier zijn genoeg leuke winkeltjes en spectaculaire evenementen die je kunt bezoeken. Ook staat de provincie bekend om de meest prachtige natuurgebieden, authentieke dorpen en steden. Bezoek de stad Groningen en neem een kijkje in het Groninger museum waar ontzettend veel invloedrijke kunstenaars hun werken hebben hangen. Zelf een kunstwerk in huis hebben? Gebruik dan de zoekterm: kunstenaar Groningen, kunstgalerie Groningen. Dan neem je na een heerlijke stadswandeling ook nog een prachtig souvenir mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here